Merkelige bolter

Etter vårt inntrykk er bolten vanligvis skrudd i én retning, og den kan trenge inn i vegg og bord med kun et lite moment.

 
Men bolten jeg vil dele med dere i dag er litt spesiell.Dette er toveisbolten.Når vi setter inn to muttere i bolten, vil mutteren bevege seg mot bunnen i to forskjellige retninger, noe som betyr at bolten kan rotere med eller mot klokken.

 
Så spørsmålet er, hva er fordelene med denne bolten?Selvfølgelig er det for bedre fiksering.På grunn av endringen i arbeidsmiljøet vil utvidelsen eller sammentrekningen av boltmaterialet føre til at bolten løsner, og denne toveisbolten kan bare forhindre at mutteren løsner.Etter at den ene mutteren er skrudd på, skrus den andre mutteren på i motsatt retning, så uansett hvor mye kraft som brukes, kan de ikke skrus på samtidig.

 
Ikke nok med det, toveisbolter har også denne typen sikksakkgjenger.Når mutteren er satt på, vil den fortsette å bevege seg til venstre og høyre mot bunnen, og denne typen labyrinttråd, selv om den er veldig vanskelig å sette den inn.

 
Men når du tar den ut, trenger du bare å følge den rette linjen.Hvilke andre spesielle bolter vet du


Innleggstid: Mar-03-2023